Nu söker vi nya uppdrag igen!

Passa på, för det händer inte så ofta!


Bostadsrättsföreningar i Stockholm och Norrort är extra välkomna.


Vi söker uppdrag för våra Fastighetsskötare, Elektriker och Snickare för alla slags jobb i kommersiella fastigheter runt omkring i Solna, Bromma, Sundbyberg med omnejd.


Har ni Kontorshotell, Företagsfastigheter eller liknande så tveka inte att höra av er.


Maila här: info@mhdrift.se

2022-07-01

Brf Husberget får här ett varmt välkomnande till oss

på MH Drift!

23 april 2021

Husbergets historia.
Byggnaderna uppfördes på den s.k. Åsbacken 1950 -51 efter ritningar av arkitekten Sture Frölén. Byggmästare var Gösta Husberg – därav föreningens namn. Tidigare var det en bergig skogstomt i Råsundas utkant. Arkitekten Frölén kom även att anlitas mycket under Solnas expansion under 50-talet, bl a har han ritat det fina biblioteket, klart 1964.

Vi på MH Drift välkomnar BRF Storgatan 36 till oss. 

1 juni 2020
MH Drift välkomnar

BRF Bygatan


Vi välkomnar BRF Bygatan i Solna till oss!


Föreningen ligger i Solna, ett stenkast från Stockholms pulserande innerstad. Föreningens 6 tegelhus erbjuder ett härligt boende i en grönskande oas omgivet av historia, natur och kultur.


Vi ser verkligen fram fram emot att förvalta era fina fastigheter på bästa möjliga sätt.


2020-01-01


MH Drift välkomnar

BRF Kavalleristen 2009


Vi välkomnar BRF Kavalleristen 2009 i Upplands Väsby till oss!

Föreningen består av 7 tvåvåningshus från 1968-1969 i mexitegel, ritade av arkitekten Nils Lönnroth, med sammanlagt 76 lägenheter. 


Vi ser fram emot att få ta hand om era fina fastigheter.2019-05-01


BRF Krysshammaren har valt MH Drift & Fastighetsservice AB att sköta föreningens fastighetsskötsel med jour och teknisk förvaltning.

  2018-06-01

MH Drift välkomnar

BRF Krysshammaren


Idag välkomnar vi BRF Krysshammaren i Huvudsta till oss!

Föreningen med fastigheten Grönfinken 1 byggdes 1966 och består av 2 stycken flerbostadshus i åtta våningar samt en byggnad med lokaler om två våningar belägen mellan bostadshusen. Fastigheten består av 216 lägenheter och 15 lokaler.

Möt vår nya medarbetare

Cecilia Wiggsäther
Idag har vi den glädjande nyheten att en mycket omtyckt gammal kollega och vän, Cecilia Wiggsäther, ansluter till vårt härliga gäng! Cecilia börjar sin anställning idag och blir ett starkt tillskott inom förvaltning, administration och projektledning i företaget.


Cecilia har en gedigen bakgrund inom fastighetsbranchen med tidigare anställningar som teknisk chef inom scandic hotels och teknisk förvaltning, fastighetsskötsel och administration i flera olika fastighetsföretag.Vi vill hälsa Cecilia hjärtligt välkommen till oss!


2018-04-09

MH Drift välkomnar vår nya medarbetare

Johan Kivisilta


Idag börjar Johan arbeta hos oss! Vår nyaste medarbetare är en tekniskt kunnig kille med ett förflutet som bland annat lastbilsmekaniker, trädgårdsmästare och bredband/fiberinstallatör.


Johan blir hos oss ett välkommet tillskott inom fastighetsskötsel och trädgårdsarbeten.Vi hälsar Johan varmt välkommen till oss!


2017-11-20

MH Drift köper Råsunda Bygghantverk AB

Etablerat 1976


Vi kan med glädje meddela att MH Drift & Fastighetsservice AB idag den 15 november har köpt Råsunda Bygghantverk RBH AB. Detta är ytterligare ett steg i ledet att kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning. Råsunda Bygghantverk AB är ett företag som etablerades 1976 och är ett välkänt namn i byggsektorn med eget snickeri. Företaget har idag 4 anställda.


Vi hälsar alla gamla som nya kunder och anställda hjärtligt välkomna till oss!


2017-11-15

MH Drift & Fastighetsservice anställer

Johnny Wahlberg


Vi har glädjen att meddela att vi äntligen blir fler! Den 11 november börjar Johnny sin anställning hos oss. Johnny är en glad familjefar från Upplands Väsby med en gedigen bakgrund inom branschen med en historik som fastighetsskötare, lägenhetsreparatör och drifttekniker, senast hos Atrium Ljungberg.


Vi hälsar Johnny hjärtligt välkommen till oss!


2016-11-11

MH Drift välkomnar

BRF Vilundaborgen


Från och med 1 augusti 2016 har vi glädjen att få förvalta BRF Vilundaborgen i centrala Upplands Väsby.

Föreningen består av hela det stora kvarteret längs Centralvägen ovanför stationsområdet - Centralvägen, Optimusvägen, Finspångsvägen och Genvägen med 221 lägenheter.

Husen i det vackra kvarteret är ritade av arkitekten Nils Rasing och byggda 1951.

MH Drift välkomnar

BRF Flustret 19


Från och med juni 2016 har MH Drift fått förtroendet att förvalta BRF Flustret 19 i Solna.


BRF Flustret 19 är en trevlig och familjär förening med bästa läge på Gustafsvägen 10, 12, 14A och 14B i fastighet från 1960-1963.


2016-06-01

Vi vill passa på att hälsa alla nya kunder välkomna till oss och hoppas att vi kommer att trivas bra tillsammans.

Brambecks Fastighetsservice AB är ett väl etablerat företag med stor kundnöjdhet. Köpet innebär att vi nu utökar vår verksamhet med föreningar i bland annat Solna, Spånga, Kungsholmen, Norrmalm, Östermalm, Södermalm, Gärdet och Hammarbyhöjden. Brambecks Fastighetsservice AB är from 160401 dotterbolag till MH Drift & Fastighetsservice AB.

MH Drift köper

Brambecks Fastighetsservice AB


Från och med 1 april 2016 tar MH Drift över Brambecks Fastighetsservice AB.

MH Drift välkomnar

BRF Pelikan 10


Från och med januari 2016 har MH Drift fått förtroendet att förvalta BRF Pelikan 10 på Södermalm i Stockholm. En förening med vackra fastigheter från 1903.
2016-01-13


Vi söker

PERSONAL


MH Drift & Fastighetsskötsel AB söker personal för anställning!


MH Drift växer så det knakar och behöver nu anställa fastighetsskötare/drifttekniker samt förvaltare på heltid/deltid. Vill du arbeta med oss? LÄS MER HÄR


2020-06-10